Fiskekort hos oss är dagskort och kostar 350 kr, vilket ger dig lov till två regnbågar. NYHET! Vi erbjuder även ett eftermiddagskort som gäller mellan kl. 17-21.00 vardagar, priset är 175kr och gäller för en regnbåge.


För att kunna erbjuda den ultimata fiskeupplevelsen i vår vackra natur så har vi valt att begränsa antalet platser till 10/per vardag och 15/per helgdag. Sjöarna rymmer betydligt fler men vi vill att den exklusiva känslan med ditt fiske ska kännas av. Är ni ett större sällskap så går det alldeles utmärkt, meddela oss under "Övriga frågor/upplysningar".

Vid köp av fiskekort så måste en bokningsförfrågan via formuläret  göras först, vi har inga drop-in platser. Därefter bekfräftar vi din förfrågan inom 24h och anger betalningsuppgifter. Är du ute i sista minuten och kanske vill åka till sjöarna samma dag som du bokar - inga problem. Fyll i formuläret och markera rutan "sista minuten".

Det går endast att förboka din plats, inga fiskekort kan lösas i efterhand. Full återbetalning gäller endast vid avbokning senast 14 dagar innan bokat datum, senare avbokning återbetalas ej. Vid ombokning/avbokning kontakta oss på info@stockasjoarna.se.

Fiskekorten är personliga. Barn upp till 12 år fiskar på målsmans fiskekort och kvot.

Tänk på att alltid ha giltig legitimation med dig vid sjöarna när fiskekontrollanten kommer och hälsar på.


 

  • Ditt personnummer är det som bekräftar ditt köp av fiskekort när fisketillsynen sker. Ange år-månad-dag.
  • Ange vilket datum din förfrågan gäller.
  • Ange hur du vill betala ditt fiskekort.